FIRE FORRETNINGSMODELLER – FOR ET TRYGT, ENKELT, FLEKSIBELT OG LØNNSOMT SAMARBEID

 • Velg forretningsmodell etter dine behov

  Å være partner med Corroventa åpner for fleksible samarbeider. Våre forretningsmodeller er laget for å skape best mulig løsning for våre samarbeidspartnere. Uansett hvilken forretningsmodell du foretrekker, jobber vi med et kontinuerlig fokus på å maksimere tilgangen til våre maskiner.
  Vi tilbyr fire forskjellige forretningsmodeller, og du bestemmer hvilken som passer deg best, og gir deg høyest lønnsomhet. Du kan kombinere flere eller velge mellom:

  • Kjøpe utstyret med tilpassede garantier, service- og supportavtale.
  • Leie i en begrenset periode, og for eksempel fylle på med maskiner ved høy belastning.
  • Maskinpark. Kunden oppbevarer maskinene i en lengre periode, noe som gjøre arbeidet enklere for begge parter og gir færre transporter.
  • Leasing.
 • Utleie – vi har en av Europas største utleieparker

  Hvis du vil fylle på med maskiner ved høy belastning, passer vår utleieløsning perfekt. Corroventa har i dag ca. 10 000 maskiner i sin utleiepark – en av de største i Europa. Produktene er tilgjengelige i en rekke depoter rundt om i Europa for levering i løpet av noen timer. Det gjelder alt fra små kjøleavfuktere til store industrielle adsorpsjonsavfuktere som behandler 10 000 m3 luft i timen, med andre ord det meste som trengs ved avfukting av vannskader eller byggavfukting. Vi kan levere direkte til stedet der vannskaden skal håndteres.