CORROVENTAS SEMINARER OG KURS

 • Få større kunnskap om vannskader og tørketeknologi på et av våre seminarer

  På våre seminarer gjennomføres praktiske tester av ulike tørketeknikker. I våre egne bygglaboratorier veksler vi mellom teori og praksis når vannskader i ulike konstruksjoner tørkes og evalueres med målinger.
  Vi arbeider alltid for at en installasjon skal være rask og enkel å montere, samt gi kunden en effektiv, driftssikker og energibesparende løsning. Relativ fuktighet, uttørkingshastighet og fuktvurdering er begreper som vi arbeider med.

  Vi arrangerer regelmessige seminarer. Følg med her for kommende seminarer, eller ta kontakt med oss for å få mer informasjon.

 • Våre seminarer

  På seminarene våre behandles mange forskjellige temaer, for eksempel:

  TØRKING AV VANNSKADE FOR ULIKE HUSKONSTRUKSJONER OG BYGGEMATERIALER

  Tørking av vannskade i lagdelte konstruksjoner som flytende gulv, vegger eller tak. I våre bygglaboratorier i Sverige, Tyskland og England har vi mulighet til å teste forskjellige tørketeknikker på en rekke ulike bygningskonstruksjoner. Vi går gjennom forskjellige instrumenter og metoder for fuktmåling og når det passer best å bruke dem.

  TØRKING AV FUKTSKADER OG INSTALLASJON AV AVFUKTER I KRYPGRUNN

  Mange års erfaring fra flere titusenvis av installasjoner hos forskjellige kunder gir oss et bredt kunnskapsgrunnlag om hvilke typer problemer og løsninger man støter på ved tørking av krypgrunner. Vi går gjennom hvordan man skal installere i standardgrunner og i vanskeligere tilfeller.

  RADONMÅLING OG -SANERING AV HØYE RADONKONSENTRASJONER FRA BAKKEN OG BLÅ LETTBETONG

  Radon er et av Corroventas kjerneområder, og vi har en produktserie av effektive, stille og energibesparende radonsug som dekker de forskjellige ventilasjonsbehovene som foreligger ved radon fra bakken. Vi går gjennom ulike instrumenter, målemetoder for radongass og gir konkrete løsninger på forskjellige saneringsmetoder. Vi tilbyr også kundene våre utleie av måleinstrumenter og rådgivning.

  AVFUKTING AV LOFT MED BEHOVSSTYRT VENTILASJON

  Vi går gjennom installasjonseksempler, tettemetoder, dimensjoner og praktiske løsninger for forskjellige typer kaldloft, med utgangspunkt i Corroventas patenterte system VentoVindTM.

  Skreddersydde kurs

  Har du et spesifikt behov i ditt selskap? Vi skreddersyr gjerne et kurs eller seminar, både lengde og innhold er fleksibelt og kan tilpasses etter akkurat ditt behov.