Vilkår ved leie av utstyr fra Corroventa i Norden

 

LEIE

Som kunde av oss har du mulighet til å leie utstyr fra vår utleiepark, som består av mer enn 10 000 maskiner. Med raske leveranser og effektivt utstyr kan du raskt få økt kapasitet med mange maskiner, eller spesialutstyr som du kanskje ikke har i din egen maskinpark. Hvis ikke noe annet er skriftlig avtalt, gjelder Corroventas utleievilkår som standard når du leier utstyr fra oss. For fullstendige utleievilkår kan du kontakte oss på Corroventa.

 

NOEN AV CORROVENTAS UTLEIEVILKÅR

  • Utleietiden løper f.o.m. den virkedagen utstyret blir tilgjengelig for kunden, t.o.m. den virkedagen utstyret leveres tilbake.
  • Ved tilbakelevering skal utleieobjektet være godt rengjort og i god stand. OBS! Husk å levere tilbake ev. tilbehør som slanger, reservedekk osv.
  • Fakturering av pågående leieforhold skjer månedsvis og faktura sendes via e-post eller eFaktura.
  • reparasjon av utleieobjektet skal ikke skje uten Corroventas tillatelse.
  • Leietakeren har ansvar for hele verdien av utleieobjektet ved tap/skade.

 

MASKINPARK

Maskinpark er en form for leie der kunden oppbevarer utleiemaskinene hos seg, noe som gjør arbeidet enklere for begge parter og gir færre transporter, samtidig som kunden har umiddelbar tilgang til utleiemaskiner. Kunden forplikter seg til å behøve å leie utstyret i en lengre periode og kan dermed utvide maskinkapasiteten uten å gjøre innkjøp. Ta kontakt med oss, så kan vi fortelle mer om vilkårene for Maskinpark.