• Oppnå ønsket fuktklima med riktig utstyr!

Industrielle bruksområder

Unngå korrosjon og kondens, og skap et ønsket fuktklima i mange forskjellige og tøffe miljøer med Corroventas avfuktere for industrielle bruksområder. Produktene kan brukes til alt fra tørrluftslagre til brokonstruksjoner, ishaller, museum og kjølelagre.

 • Industrielle miljøer krever et kontrollert fuktklima!

  Korrosjon, kondens og andre typer fuktrelaterte skader på materialer koster store summer hvert år. Ved å kontrollere fuktklimaet kan du unngå skadene og dermed spare både tid, materialer og penger. Våre løsninger for industrielle bruksområder installeres i for eksempel tørrluftslagre, garasjebygg, vannverk og kjølelagre. Vår utprøvde teknologi og kvalitet i løsningene gir en bærekraftig og energieffektiv styring av fuktklimaet, slik at mindre materiale blir ødelagt og må utbedres eller i verste fall kasseres. Uansett hvilket miljø det handler om, kan du stole på at Corroventas avfuktere opprettholder et ønsket fuktklima. Produktene har smarte og robuste konstruksjoner som tåler tøffe miljøer over lang tid.

  A15 – svenskprodusert avfukter med kraftig ytelse for mange forskjellige miljøer.

  Corroventas nye adsorpsjonsavfukter A15 passer utmerket til disse miljøene. Med en kapasitet på 190 l/døgn og smart design gir A15 stor avfuktingskapasitet i forhold til størrelsen. Det gir deg økt fleksibilitet når det gjelder plassering av en installasjon.

  Les mer om A15

 • Effektive produkter for ulike tørkemetoder og materialer

  Vi konstruerer alle våre produkter med en tydelig målsetting – brukeren skal være i fokus!

  Over 35 års erfaring

  I mer enn 35 år har vi fordypet oss i dette med vitenskapelig metode og en brennende interesse. For best kvalitetssikring utvikler og produserer vi maskinene våre på fabrikken vår i Bankeryd. Her kontrolleres og kvalitetssikres maskinene i hvert ledd av produksjonsprosessen. Det sikrer det høye kvalitetsnivået som er karakteristisk for Corroventas produkter.

Produkter

 • A15

  Den innovative avfukteren A15 er perfekt når man vil ha kraftig og stille avfukting med minimalt energiforbruk.

 • L4 ES HP

  L4 ES HP er en adsorpsjonsavfukter i ES-serien med luftkjølt kondensator. Den er ideell ved akutte vannskader.

 • L4 ES HPW

  L4 ES HPW, er en adsorpsjonsavfukter i ES-serien med luftkjølt kondensator. Maskinen er utstyrt med hjul og et sammenleggbart håndtak.

 • A2 ES

  ES-seriens minste adsorpsjonsavfukter, med en avfuktingskapasitet på 17 l/døgn.

 • A4 ES

  ES-seriens største adsorpsjonsavfukter, med en avfuktingskapasitet på 27 l/døgn.

 • A4 ES X

  ES-seriens største adsorpsjonsavfukter, med en avfuktingskapasitet på 27 l/døgn. Har en ekstravarmer.

 • K3 ES HP

  ES-seriens minste kjøleavfukter med en kapasitet på opptil 30 l/døgn. Utstyrt med kraftig vifte.

 • K5 ES HP PX

  ES-seriens største kjøleavfukter med en kapasitet på opptil 45 l/døgn. Har kraftig vifte, ekstravarmer, pumpe og beholder.