• PÅLITELIG OG EFFEKTIVT VARMESYSTEM FOR PROFESJONELL SKADEDYRSANERING

 • Skadedyrsanering

  Veggedyr og andre skadedyr er et voksende problem over hele verden. Jo mer vi reiser, desto større er faren for spredning av disse insektene. Det finnes flere forskjellige systemer mot skadedyr på markedet, men Corroventas profesjonelle varmesystem sanerer raskt, enkelt og uten kjemikalier.

  BRUKERVENNLIG OG DISKRÉ

  Systemet leveres komplett med en H4 ES varmemaskin, med fjernstyring via SuperVision®, sensorer og et isoleringstelt med tilhørende isoleringsgulv og teltstativ. Systemet har få komponenter og er derfor enkelt både å installere og håndtere. Isoleringsteltet og den tilhørende vesken er diskré utformet for mest mulig diskresjon overfor hotellgjester eller naboer.
  Varmemaskin H4 ES har et tydelig display med et brukervennlig grensesnitt. Ønsket temperatur og prosesstid stilles enkelt inn i forbindelse med installasjonen, og så sender SuperVision® informasjon via sms eller e-post når riktig temperatur eller tid er oppnådd.

  RASK OG KJEMIKALIEFRI SANERING

  Skadedyrsanering med varme er en effektiv metode som ikke krever noen kjemikalier som kan være helseskadelige. Takket være den kraftige varmeren med boostfunksjon og det høyisolerte teltet oppnås den ønskede temperaturen raskt. Varmeren har dessuten en etterkjøler som gir en jevn senking av temperaturen når saneringen er ferdig, noe som er skånsomt for møblene.

Systemet leveres komplett med:

UNIKE FORDELER GIR OPTIMALT RESULTAT

 • EN DEL AV ES-SERIEN

  Takket være energieffektive komponenter og det smarte styresystemet med innebygde driftsmoduser forbruker ES-maskinene mindre energi enn tradisjonelle maskiner. De er energioptimaliserte for både små og store tørkeoppdrag.

 • STYR PÅ AVSTAND med SuperVision®

  Med SuperVision® styres, overvåkes og måles saneringsprosessen på avstand via datamaskin, mobil eller nettbrett. Det innebærer at mange flere oppdrag kan håndteres samtidig, og at teknikeren slipper å bruke masse tid på reise for å kontrollere prosessen på stedet. SuperVision® gir total kontroll over saneringsprosessen.

 • UTEN KJEMIKALIER

  Varmesystemet bruker ingen kjemikalier til å sanere og er derfor den optimale løsningen for både helsen og miljøet.

 • ETTERKJØLING

  Når saneringsprosessen er ferdig, fortsetter viften å gå i en time til for å få en jevnere temperatursenking. Dermed beskyttes sensitive møbler mot altfor raske endringer i temperaturen.

 • INGEN FARE FOR SPREDNING TIL ANDRE ROM

  Takket være det isolerte teltet utføres saneringen i et lukket område, slik at skadedyrene ikke kan spre seg til andre deler av bygningen.

 • SNABB SANERINGSPROCESS

  Sanering med H4 ES kan utføres raskere og mer effektivt enn andre saneringssystemer.
  Det høyisolerte teltet gjør at måltemperaturen kan oppnås raskere og mer energieffektivt.
  Skadedyrsanering skjer raskere med varmesystem enn med tradisjonelle kjølesystemer.

Vil du vite mer?