CORROVENTA 2293

Kvalitet og holdbarhet

Når vi utvikler et nytt produkt, fokuserer vi alltid på høy kvalitet og lang holdbarhet.

Bærekraft og utvikling

Corroventa: Dedikert til Bærekraft, Kvalitet og Innovasjon innen Fuktbehandling

Når vi utvikler et nytt produkt, fokuserer vi alltid på høy kvalitet og lang holdbarhet. Hver maskin skal fungere optimalt under ekstreme forhold og takle tøff behandling. Dessuten skal den ha en lang levetid og være fleksibel nok til å kunne brukes til forskjellige forhold og oppdrag.

Ved vårt hovedkontor og alle våre datterselskaper finnes det opplæringssentre med testmiljøer, der vi kan fingere fuktskader i forskjellige byggkonstruksjoner. I kontrollerte former kan vi raskt vurdere prototyper og nye ideer, endre og prøve på nytt, alt for å finne den stilleste, rimeligste og mest effektive løsningen. Til opplæringssentrene og testmiljøene våre kommer også personale fra våre samarbeidspartnere over hele Europa for å lære seg mer om Corroventa og de ulike produktene våre. De får lære om fuktens egenskaper i tre og betong og i vegger og gulv, ved å gjennomgå et av våre seminarer om tørking av forskjellige byggkonstruksjoner.

 

A2ES-2_High res

Corroventas avfuktere skal tørke så raskt som mulig og bruke så lite energi som mulig. Det er kjernen i produktutviklingen vår. 

Exif_JPEG_PICTURE

Per Ekdahl, Adm. dir. og utviklingssjef.

Spørsmål eller bekymringer?

Dere kan alltid kontakte oss hos Corroventa hvis det er noe dere lurer på angående våre produkter eller løsninger. Har dere en utfordring med vann, fukt, lukt, radon eller skadedyr? Ta kontakt med vårt hovedkontor, så hjelper vi dere videre. översätt till svenska